Nieuws

16.2.09

Uitslagen TTV Best Week 7 2009

Best 1 kwam in haar eerste wedstrijd op eigen tafel in actie tegen de studenten van Taveres 1 en eindigde de ontmoeting met een 5 – 5 puntendeling.
Toine v.d. Oetelaar won tweemaal, Bart van Hedel en Joop Hermsen elk eenmaal en ook het dubbelspel werd in vier sets winnend afgesloten.
Best 2 speelde eveneens een thuiswedstrijd en wel tegen Flash 4. Ronald van de Bragt, Jos Timans en Joost Bastings bleven allen ongeslagen. Omdat het dubbelspel wel bij de Eindhovenaren werd ingeleverd, resteerde uiteindelijk een ruime 9 – 1 overwinning.
Best 3 reisde af naar Tilburg om Luto 5 met een bezoek te vereren. Helaas bleken deze “Kruikenzeikers” net een maatje te groot voor de Bestenaren, die uiteindelijk met 7 – 3 verloren. Piet Verhaag (2) en Ron Verhoeven zorgden voor de drie punten aan Bestse kant.
Best 4 mocht op bezoek bij Een en Twintig 3 en verloor ruim met 8 – 2. Cor Delissen en Ad van Groen versloegen elk een tegenstander.
Best 5 ontving Red Star 5 en klopte deze tegenstander met 7 – 3. Pascal Schepens en Rino Hamelink bleven ongeslagen en wonnen en-passant ook nog eens het dubbelspel.

Bij de junioren was het afgelopen week uitsluitend kommer en kwel. Best 1 verloor met dubbele cijfers van OTTC 3 en Best 2 moest met een 2 – 8 nederlaag haar meerdere in Never Despair 5 bekennen. Justus van de Berg verzorgde in dit duel de gehele Bestse productie met twee overwinningen.

In de TLE-competitie liep Best 1 thuis tegen Flash 2, ondanks vier 3-setters, tegen een gevoelige 1 – 9 nederlaag op. Peter van de Crommert versloeg als enige een tegenstander.
Best 4 tenslotte, deelde de punten met Het Snelle Batje 2. Iljah Bloem bleef ongeslagen en Ria Hardiek was tweemaal succesvol.