Nieuws

7.4.09

N.T.T.B. Competitie
Best 1 speelde zijn uitwedstrijd tegen koploper Tavares en behaalden een verdienstelijke 5-5 score. Bart en Joop wisten 2 wedstrijden te winnen en Bart en Patrick pakten samen de winst in dubbelpartij.
Best 2 namen de kleinst mogelijke overwinning mee naar Best. Het laag geplaatste Flash wist de Bestenaren flink onder druk te zetten. Joost en Hans behaalden ieder 2 overwinningen, Yucai en het dubbelkoppel wisten er hier nog beiden één partij aan toe te voegen.
Degradatie-kandidaat Best 3 speelde op eigen tafel tegen het sterke Luto 5 en verloor met 3 – 7. Alle winstpunten aan Bestse kant werden gescoord door een ontketende Jos Tilmans.
Ook het op de laatste plaats staande Best 4 ging thuis ten onder tegen de onbetwiste koploper Een en Twintig 3. De Beek en Donkenaren wonnen met maar liefst 1 – 9. Ad van Groen redde (wat nog over was van) de eer.
Best 5 leverde een uitstekende prestatie door naaste concurrent Red Star 5 nipt met 4 – 6 te kloppen. Pascal Schepens bleef ongeslagen, Frank Linssen was tweemaal succesvol en samen behaalde zij ook nog de belangrijke winst in het dubbelspel.

Bij de junioren afgelopen week twee forse nederlagen.
Best 1 mocht op bezoek bij koploper O.T.T.C. en verloor met dubbele cijfers, 10 – 0.
Best 2 speelde een uitwedstrijd tegen het op de eerste plaats staande Never Despair 5 en ging met 9 – 1 ten onder. Branco Baltussen zorgde voor het enige punt.

T.L.E. - competitie
In de Tafeltennis Liga Eindhoven deed Best 1 goede zaken door De Kuub 1 afgetekend met 8 – 2 te kloppen. Peter van de Crommert was weer eens ongenaakbaar en won al zijn partijen met overmacht. Teamgenoten Peter van Hamond en Wout Smulders volgden hun kopman met elk twee overwinningen op de voet en konden ook het dubbelspel met succes afsluiten.
Best 3 verloor haar thuiswedstrijd tegen JCF3 met 2 – 8. Gerard van Summeren en Ivica Ivica zorgden gezamenlijk voor de Bestse punten.
Best 4 tenslotte, ging op bezoek bij het Veldhovense TTVV 4 en won met maar liefst
1 – 9, via Maarten Pouwelse en Iljah Bloem (elk 3), Ria Hardiek (2), alsmede het gewonnen dubbelspel.