Nieuws

16.5.09

DUBBEL SUCCES TTVBEST

Zowel team 3 en team 5 wisten gisteravond op fantastische wijze hun promotie degradatie wedstrijden te winnen. Wat betekent dat Team 3 volgend jaar nogmaals in de 4de klasse zal uitkomen en dat Team 5 promoveert naar de 4de klasse.

Alle spelers van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie

Team 3
De wedstrijd van Team 3 was een echte triller, en was zo spannend en langdurig dat er zelfs op 2 tafels gespeeld moest worden om ervoor te zorgen dat er niet tot diep in de nacht gespeeld zou moeten worden. Uiteindelijk trokken om 00.30 de kruitdampen op en kwam Team 3 als winnaar naar voren. Piet en Jos wisten elk 2 wedstrijden te winnen en ook het dubbel werd hun prooi. Bij een stand van 5-4 mocht Ron zijn laatste wedstrijd spelen. Bij een verlies en een verschil van 2 games zou team3 alsnog degraderen... maar Ron hield zijn zenuwen in bedwang en wist de wedstrijd te winnen. Uitslag 6-4.

Team 5
Ook bij deze wedstrijd was de spanning te snijden. Hugo speelde ondanks de grote druk
zeer verdienstelijk maar trok na vijf games telkens aan het verkeerde einde. Frank speelde een puike partij en was 2 tegenstanders de baas. Pascal liet weer zien dat hij zeker in de vierde klasse thuis hoort en wist op zijn sloffen al zijn enkel alsook het dubbelspel te winnen. Uitslag 6-4