Nieuws

28.9.09

Competitieuitslagen

Afgelopen week werd de derde ronde van de N.T.T.B.-tafeltenniscompetitie en de tweede ronde van de T.L.E.-competitie afgewerkt.

In de N.T.T.B.-competitie won Best 1 haar uitwedstrijd tegen Budilia 2 met 3 – 7.
Joop Hermsen en Bart van Hedel bleven ongeslagen, invaller Pascal Schepens won éénmaal.

Best 2
verloor uit in Bergeijk met 6 – 4 van Bergeijk 4. De vier punten kwamen tot stand via winst in het dubbelspel en overwinningen van Joost Bastings (2) en Ronald v.d. Bragt.

De uitwedstrijd van Best 3 tegen het Vugtse JCV 6 leverde een nipte 4 -6 overwinning op. Pascal Schepens speelde weer eens de sterren van de hemel en bleef ongeslagen, terwijl zijn teamgenoten Jos Tilmans (2) en Rino Hamelink de overige punten bijeensprokkelden.

Best 4 bracht een bezoek aan Veldhoven 10 en verloor aldaar met 7 – 3.
Piet Verhaag zorgde op persoonlijke titel voor alle winstpunten aan Bestse kant.

Best 5 was te gast bij koploper Son en Breugel 3 en leverde een uitstekende prestatie door deze titelpretendent met 4 – 6 te kloppen.
Naast winst in het belangrijke dubbelspel wonnen zowel Piet Verheyen als Wout Smulders elk twee partijen en maakte Cor Delissen de zes punten vol.

Bij de junioren ging Best 1, ondanks hardnekkige tegenstand, met 0 - 10 ten onder tegen Deurne 1.

In de T.L.E.-competitie speelde Best 1 een uitwedstrijd tegen het Geldropse Unicum 1. In deze, met 6 – 4 verloren ontmoeting, deed vooral Jos Tilmans weer eens van zich spreken door in een ruim een uur en tien minuten durende partij zijn tegenstander pas in de derde set met 22-20 te kloppen. Maar liefst drie scheidsrechters waren nodig om deze wedstrijd tot een goed einde te leiden. De overige drie winstpunten kwamen op naam van Wout Smulders (2) en nogmaals Jos Tilmans.

Best 3
verloor haar uitwedstrijd tegen Flash 9 met 2 – 8. Iljah Bloem en Rob Rodijk kwamen elk eenmaal tot winst.

Best 4 tenslotte, boekte op eigen tafel een ruime overwinning op Nuenen 4, namelijk 8 – 2. Vader Maarten en zoon Rob Pouwelse bleven ongeslagen en Jan Schut zorgde voor punt nummer zeven.