Nieuws

2.12.09

TTVBEST 1 Kampioen

Met 61 punten uit tien wedstrijden werd Best 1 afgetekend kampioen in de tweede klasse.
Volgend seizoen mogen Bart van Hedel, Joop Hermsen, Toine v.d. Oetelaar en Patrick v.d Brand dus proberen zich in de zware eerste klasse te handhaven.

Best 2 won met 3 – 7 van Treffers 1 en eindigt op een mooie tweede plaats in de derde klasse S. Ronald v.d Bragt, Yucai Zhu en Hans van Eyck wonnen elk tweemaal.

Best 3 kwam afgelopen week tweemaal in actie. TTV Schijndel werd met 3 – 7 geklopt, maar kampioen Never Despair 8 bleek met 8 – 2 een maatje te groot voor de Bestenaren. Pascal Schepens won in totaal 3 partijen, Henri van Kollenburg en Jos Tilmans versloegen elk twee tegenstanders en Rino Hamelink kwam eenmaal tot winst. Uiteindelijk eindigen zij op een mooie tweede plaats in de 4e klasse K.

Best 5 speelde een uitwedstrijd tegen Budilia 6 en won deze partij met 2 – 8.
Helaas gingen de laatste twee wedstrijden verloren, waardoor zij op een gedeelde twee plaats in 5 P eindigen, maar op onderling resultaat Unicum 12 voor moeten laten gaan. Een promotiewedstrijd voor Best 5 zit er dus niet meer in.

In de Tafeltennis Liga Eindhoven deelde Best 1 de punten met Nuenen 1. Dit uitstekende resultaat kwam tot stand via winst in het dubbelspel en overwinningen van Peter van Hamond (2), Peter v.d. Crommert en Jos Tilmans.

Best 3 werd op eigen tafel met 3 – 7 geklopt door Flash 10. Ivica Ivica won tweemaal en het derde punt kwam op naam van Rob Rodijk.

Best 4 kwam op eigen tafel een puntendeling overeen met Flash 11.
Vader Maarten-en zoon Rob Pouwelse waren elk goed voor twee overwinningen en Ria Hardiek zorgde voor punt nummer vijf.