Nieuws

6.2.11

Steun TTV Best door internetaankopen via Steunmijnclub.nl

Hallo allemaal

Er bestaat een nieuwe website met de naam Steunmijnclub.nl.
Steunmijnclub.nl is een prachtig landelijk initiatief met als doelstelling clubs en verenigingen zoals de onze, helemaal gratis te laten meeprofiteren van de vele aankopen die tegenwoordig worden gedaan via internet.

Als je wilt, kun je wanneer je iets koopt bij een webwinkel, onze club daar kosteloos mee sponsoren. Het werkt als volgt:

Ga naar de website “Steunmijnclub.nl” en kies onze club als jouw favoriete club. Selecteer daarna de webwinkel waar je iets wilt kopen. Automatisch zal een klein deel van jouw aanschafprijs worden bijgeschreven op de rekening van onze club.

Op Steunmijnclub.nl vindt je niet alleen webwinkels die sportartikelen verkopen. Ook voor andere artikelen zoals CD’s, DVD’s, mobiele telefoons en mode, tot zelfs het boeken van een skivakantie kun je terecht.
Je vindt deze overige shops door op de button Categorieën te klikken.

Wanneer jij hiervan gebruik maakt, verandert het voor jou niet. Je krijgt nog steeds dezelfde aanbiedingen en kortingen. Je bent alleen ineens gratis sponsor van je eigen club geworden. Deelname is voor iedereen helemaal gratis!

Het geld dat we hiermee verdienen, kunnen we heel goed gebruiken en zullen we dan ook zeer goed besteden.

Naast de mogelijkheid om iets te kopen, is er nog een andere rede waarom de website van Steunmijnclub.nl leuk is om regelmatig te bezoeken. Op deze site staan namelijk dagelijks heel veel interessante nieuwtjes. Algemeen maar ook specifiek toegespitst op onze tak van sport.

Wij roepen iedereen op mee te doen aan Steunmijnclub.nl. Vraag ook je ouders en broers en zusters dit initiatief te steunen.

Doe je best…..

Jullie penningmeester