Nieuws

28.10.10

Tafeltennisactiviteiten(voor de jeugd) in de regio!

Komende maanden vinden er in de regio drie grote activiteiten rondom tafeltennis plaats. Leuk om te bezoeken voor eenieder die van tafeltennis houdt. Hieronder een overzicht:

1. Nederland - Spanje in Oss
Op 23 november zal het Nederlands damesteam de strijd aangaan met dat van Spanje in kader van de European Nations League. Drievoudig Europees kampioen Nederland staat nu tweede in hun Poule achter Duitsland. Eerder won dit Oranje al van Spanje met 3-2 en 3-0.

Tijd: 19.30u tot ?
Kaartjes: 2,50 euro voor jeugd t/m 15 jaar en 5 euro voor volwassenen.
Meer informatie: Website Return Oss of Poster.

2. Tafeltennisgala in Tilburg
Op 8 december 2010 organiseert TTV Irene uit Tilburg in samenwerking met Sport Europe het tafeltennisgala. Tafeltennisgrootheden Jan-Ove Waldner en Jorgen Persson zullen een demonstratie verzorgen. Verder zal Bettine Vriesekoop als special guest ook weer achter de tafel te zien zijn.

Tijd: 18.30u tot 22.00u
Kaartjes: 5 euro voor de jeugd t/m 12 jaar en 7,50 voor volwassenen.
Meer informatie: Website Tafeltennisgala of Poster

3. Tafeltennis Festival in Geldrop
Op zaterdag 8 januari 2011 organiseert TTV Unicum het Tafeltennis Festival. Voor de jeugd staat er een IPONG tafeltennistoernooi(met kleine tafels) op het programma. Dit wordt samen met een andere ex international begeleid door Jonah Kahn. Verder komen Milan Orlowski(3x Europees Kampioen) en Jindrich Pansky(Europees kampioen Mixed dubbel) speciaal uit Tsjechiƫ om hier een spectaculaire show te geven. Met een speciale snelheidsmeter kan na de show de snelheid van je slag gemeten worden.

Tijd: 08.30u tot 18:00u
Kaartjes: 5 euro voor de jeugd t/m 18 jaar en 7,50 voor volwassenen.
Meer informatie: Website Tafeltennis Festival

Op al deze evenementen wordt een drukte verwacht. Het advies is dan ook, als je wilt gaan, niet te lang te wachten met kaartjes kopen.