Nieuws

9.10.10

NTTB jeugdteams winnen beide thuis met 9-1!

Het eerste team van de jeugd, Best 1, heeft na de 10-0 thuisoverwinning van vorige week wederom een grote overwinning laten aantekenen. Onder leiding van Coach Joop Baltussen was het team met 9-1 te sterk voor De Zwaantjes 1. Zowel Jasper Sloetjes als Branco Baltussen bleven ongeslagen en wonnen al hun partijen. Sander van Eck wist 2 tegenstanders te slim af te zijn en sloot samen met Jasper ook het dubbelspel winnend af. Best 1 stond voor deze wedstrijd op een gedeelde 1ste plaats met Attaque 1 met 31
punten. Justus van de Berg staat na 3 gespeelde wedstrijden nog steeds op 100 % (!) waarna Jasper volgt met 92 % na 4 gespeelde wedstrijden. Sander staat na 3 wedstrijden op 75%. Branco zet ook een sterke serie neer in zijn debuutseizoen in de vijfde klasse en staat na 4 wedstrijden op 64%. (Foto: Jasper en Justus)

Best 2, het tweede jeugdteam onder leiding van Coach Frank Linssen wist de tegenstander ATTC 77 5 met 9-1 te verslaan. Dit doordat zowel Marijn van der Horst als Jelle Bunkers ongeslagen bleven. Samen wonnen zij ook de dubbel. De andere twee belangrijke punten werden binnengehaald door 2 overwinningen van Thom Smits. Best 2 neemt op dit moment een 3de positie in op de ranglijst. Jelle bleef de hele competitie al ongeslagen en staat nog steeds op 100 %. Marijn heeft tot nu toe 82 % en Kay Hendrinks is tot nu toe 67 % van zijn spelers te slim afgeweest. Waarna Job Habraken met 36 % en Thom met 33 % volgen.

(Foto: Jelle)

Zie voor meer foto's van de competitie het fotoboek!