Nieuws

22.11.10

Geslaagde wedstrijden voor de jeugd in Veghel!

Best 1 speelde in de opstelling Jasper Sloetjes, Justus van den Berg en Branco Baltussen tegen TTCV Herwaarden 3. Herwaarden, thuis nog verslagen met 10-0 neemt op dit moment een 5de plek in op de competitieranglijst. Jasper, Justus en Branco wisten deze prestatie te evenaren door met 0-10 te gaan winnen bij Herwaarden. Zij bleven daarmee allen ongeslagen en ook de dubbel werd winnend afgesloten. Jasper Sloetjes heeft 18 van zijn 21 wedstrijden gewonnen en staat nu op 86 %. Justus van den Berg staat op 76 % na dat hij 13 van zijn 17 wedstrijden winnend heeft afgesloten. Branco Baltussen heeft drie wedstrijden meer gespeeld (15/20) en staat nu op 75 %. Best 1 neemt na deze wedstrijd overigens een tweede plek in met 67 punten.
De eerste plaats lijkt onhaalbaar met een thuiswedstrijd voor de nummer 1 attaque voor de boeg, maar toch is dit aantal punten een zeer knappe prestatie.

Het op de 4de plaats staande Best 2 mocht het eveneens in Veghel opnemen tegen TTCV Herwaarden 4. Ook zij wisten hun 8-2 thuis overwinning te prolongeren met een 2-8 overwinning op Herwaarden 4. Deze overwinning kwam tot stand door de ongeslagen Jelle Bunkers en Marijn van der Horst, waar Job Habraken het derde belangrijke punt binnenhaalde. De dubbel werd ook winnend afgesloten. Jelle Bunkers heeft 13 van zijn 14 wedstrijden gewonnen en staat daarmee op een nette 95 %. Marijn van der Horst heeft een eveneens nette 13 op 17 wedstrijden gewonnen (76%). Job Habraken versloeg met 30 % 6 van zijn 20 tegenstanders in zijn debuutseizoen.

Voor alle jeugdspelers: Denk er even aan jullie nog aan of af te melden voor de uitwisseling met Attaque.