Nieuws

31.1.11

Jeugdteams weer van start!

Afgelopen zaterdag is de NTTB jeugdcompetitie weer begonnen. Met een enigszins gewijzigde teamsamenstelling begonnen beide jeugdteams aan hun eerste uitwedstrijd van het seizoen.

Jeugdteam 1 mocht op bezoek bij het derde team van MCS - ttv Veldhoven. Het werd een spannende wedstrijd waarin eerste team debutant - Jelle Bunkers twee van zijn wedstrijden wist te winnen. Branco Baltussen en Marijn van der Horst wisten allebei een tegenstander te slim af te zijn. Ook de dubbel werd in de wacht gesleept. De wedstrijd eindigt in een 5-5 gelijkspel wat Best 1 op dit moment een gedeelde 3de plaats oplevert.

Tegen het vierde team van BSM uit Dongen zette het tweede jeugdteam 2 een knappe prestatie neer door met 1-9 te winnen. Zowel Job Habraken als Kay Hendriks bleven knap ongeslagen in dit duel. Thom Smits deed het goed en heeft twee van zijn partijen gewonnen tegen de spelers van BSM. Ook het punt van de dubbel werd mee naar Best genomen. Door deze uitoverwinning staat Best 2 na een gespeelde wedstrijd op een eerste plaats in Poule D van de aspirantenklasse.