Nieuws

6.2.11

Vriendenloterij

Speel mee voor Tafeltennisvereniging Best en maak wekelijks kans op € 100.000

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Tafeltennisvereniging Best!

Meespelen voor TTV Best is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct TTV Best. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot
€ 100.000! Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

Tafeltennisvereniging Best wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om TTV Best te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Alvast bedankt voor uw steun aan onze vereniging.