Nieuws

17.4.11

Jeugd 1 en Jeugd 2 allebei kampioen!!

Zaterdag zijn tot grote vreugde van het in grote getale aanwezige publiek allebei onze jeugdteams kampioen geworden! Team 1 speelde thuis een directe kampioenswedstrijd tegen Wilvo-TTV Bergeijk en werd alleen kampioen als een overwinning werd behaald. Nadat de eerste twee partijen naar de bestse zijde toegingen werd zowel de derde wedstrijd als de dubbel in vijf sets verloren. Het stond 2-2 waarna de volgende twee partijen weer prooi waren
voor het thuisteam (4-2). Na deze voorsprong begonnen de zenuwen flink op te lopen bij beide

kanten. Jasper, Branco en Jelle hielden echter het hoofd cool en wonnen allemaal nog een partij. Vooral na de partij waarna het 6-3 was er grote vreugde. Er werd met 7-3 gewonnen en het kampioenschap was binnen in de junioren 5e klasse D! Zowel Jasper als Jelle won 3 partijen, Branco voegde daar een heel belangrijk punt aan toe. Het team bestaat uit Jasper, Jelle, Marijn, Branco en coach Joop.

Team 2 had genoeg aan 4 punten om het kampioenschap binnen te halen. Na een snelle 1-3 achterstand tegen Smash'73 4 werd er knap met 6-4 gewonnen. Job versloeg 3 van zijn tegenstanders, Max 2. Ook Thom pakte nog een belangrijk punt mee. Met deze overwinning was het kampioenschap definitief binnen in de aspirante 4e klasse D. Het team bestaat uit Job, Kay, Max, Thom en coach Frank.

Nadat de wedstrijden gespeeld waren volgde een prijsuitreiking waarin beide jeugdteams uit de hand van de voorzitter een beker en bioscoopbon als aandenken kregen. Het kampioenschap werd daarna nog uitgebreid gevierd met een uitstapje naar de Mac Donalds.