Nieuws

2.2.13

Team 2 en 5 pakken leiding, Team 4 wint weer in NTTB

Het vaandelteam liet zien wat ze waard zijn door Schijndel met 7-3 te verslaan, zowel Joop Hermsen als Bart van Hedel bleken in bloedvorm en wonnen drie partijen. Hans van Eyck versloeg één tegenstander. Best 2 toonde hun klasse tegen Veldhoven en won met maarliefst 9-1, Arjan Versteeden en Joost Bastings etaleerde sterke vorm door ongeslagen te blijven. John de Jong voegde hier nog twee winstpunten aan toe. Best 3 verloor met 2-8 van de noppen van Renata, Stephan de Rooij en Jeroen de Groot zorgden samen voor twee punten. 

Ook de tweede wedstrijd van Best 4 werd omgezet in winst, 6-4 tegen ATTC. Zowel Jos Tilmans, Stefan Cavens als Bart Bolwijn veroverde na een spannende strijd ieder knap twee punten voor het team! Best 5 toonde aan voor het kampioenschap te gaan met een 8-2 overwinning. Ivica Ivica bleef voor de tweede maal ongeslagen en pakte samen met Ron Verhoeven het dubbel. Piet Verhaag en Ron versloegen beide nog twee Veldhovenaren. Het debuut van Jelle Bunkers als invaller in Best 6 kon een 3-7 verlies tegen ATTV niet voorkomen. Wel verloor hij een spannende vijf setter en wist bijna zijn eerste wedstrijd bij de senioren te winnen. Piet Verheyen won er twee en zorgde samen met Alex de Boer in de dubbel voor het derde punt. 

Bij de jeugd zette Best 1 hun thuiswedstrijd om in een knappe 7-3 winst tegen OTTC. Jelle Bunkers bleek goed opgelet te hebben bij de senioren en liet al zijn tegenstanders het nakijken. Marijn van der Horst haalde twee partijen binnen en Job Habraken won één partij. Best 2 verloor genadeloos met 10-0 van ATTV.