Nieuws

3.12.15


Graag willen wij onze faciliteiten bij U onder de aandacht brengen. Tafeltennis Vereniging Best, gevestigd aan de Buitenweg nr. 3 te Best beschikt over een training en wedstrijd ruimte om de tafeltennissport in al zijn facetten te kunnen beoefenen. In de ruimte staan standaard 7 tafeltennistafels opgesteld, er is ruimte voor publiek, een gezellige kantine met bargedeelte, douches en kleedruimtes.

Op donderdag avond wordt er training gegeven aan zowel jeugd als senioren.
Op dinsdagochtend wordt er recreatief getafeltennist door een enthousiaste groep 50 plussers.
Dinsdagavond is het vrij spelen/trainen voor senioren Op de donderdag en vrijdag avond worden er regelmatig wedstrijden gespeeld NTTB en TLE.
Op zaterdagochtend worden er de NTTB jeugdwedstrijden gespeeld.

We bieden de zaal aan, buiten bovengenoemde dagdelen, voor speciale groepen of onderlinge toernooien, bijvoorbeeld voor bedrijven, buurtverenigingen,personeelsuitjes,besloten clubs.Voor €15 tot 25 per uur is de zaal te huur, afhankelijk van de vraag van de vereniging, de tijdsduur, de frequentie en het aantal personen.

Batjes en balletjes zijn aanwezig, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Voor begeleiding kan in overleg gezorgd worden. Op verzoek en in overleg kan tegen betaling van de bar gebruik gemaakt worden. De zaal is gesitueerd op de boven verdieping van een bedrijfspand en daarom uitsluitend met de trap te bereiken.

Mocht uw interesse gewekt zijn of wilt u een keer vrijblijvend komen kijken, loop dan gerust eens binnen tijdens één van bovengenoemde dagdelen of stuur een aan secretaris@ttvbest.nl.
.