Nieuws

9.12.19

Twee kampioenen bij Tafeltennisvereniging Best.

TTV Best heeft dit najaar 2 kampioensteams.

In de NTTB-competitie is team 1kampioen geworden in de 5 e Klasse en in de TLE competitie is team 3 kampioen geworden in de 7 e klasse.
.
NTTB team Best 1 is met 6 punten voorsprong kampioen geworden op Geenhoven 3 die ze in de laatste wedstrijd op 5-5 hielden. Team 1 bestaat uit Ivica Ivica, Frank Linssen, Ron Verhoeven en Jos Tilmans en promoveert de 4 e klasse NTTB.

Best 3 moest in de laatste wedstrijd nog echt aan de bak tegen de nummer 2 en sloot het kampioenschap in de 7 e klasse TLE (Tafeltennis Liga Eindhoven) met 7-3 tegen Wetac 3. Een mooie surprise voor dit team - een mix van ervaring en starters, 2 dames
en 4 heren, die het leuk vinden om op hun niveau lekker competitie te spelen en op dinsdagavond een vrij balletje te slaan - om op 5 december kampioen te worden.
Felicitaties aan dit nieuwe team bestaande uit Jacqueline van Rijsingen, Linda van de Braak, Jan Walthuis, John Reimert, Rob Rodijk en Satish Raru zijn zeker op z’n plaats.  Team 3 promoveert nu het komend seizoen naar de 6 e klasse TLE.
Tevens spelen Jacqueline en Rob als kers op de slagroom nog een toernooi met de beste 6 mensen uit de competitie. De winnaar van dit toernooi map zich persoonlijk kampioen 7de klasse noemen. Rob en Jacqueline, veel succes gewenst.

Wilt U ook een keertje tafeltennissen . . .
Bij TTV Best kan iedereen een keertje vrijblijvend komen tafeltennissen. Op de
dinsdagochtend en dinsdagavond kan er het hele jaar door vrij getafeltennist worden.
Voor specifieke informatie over Tafeltennisvereniging Best zie www.ttvbest.nl.
Ook is het mogelijk voor groepen, buurtverenigingen, bedrijven, families, etc. om de
tafeltenniszaal met kantine te huren voor tafeltennistoernooien. Dit kan in principe op
alle dagen van de week. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jos
Tilmans, voorzitter@TTVBest.nl of 06-54222628.