Nieuws

31.7.22

 Trainingsdag jeugd wijzigt in september 2022

Na een fijn seizoen, waarin we diverse nieuwe (jeugd-) leden hebben mogen begroeten die o.a. fanatiek aan de Schoolsport hebben meegedaan, laten we iedereen weten hoe we na de grote vakantie weer van start gaan.

Er wordt gespeeld in de gymzaal van Kindcentrum Bricks, ingang aan de Johannes Verleunstraat 31 (parallel aan de Kon.Julianaweg) te Best.

De jeugdtraining vindt plaats op maandagavond van 18.30-19.30uur, aanvang 5 september. Kennismaken met de sport kan tijdens de trainingen Men kan 4 gratis trainingen volgen. In de schoolvakanties is er geen training.

De Fifty Fit blijft op de dinsdagochtenden van 9.30-11.30uur tafeltennissen, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om onder het genot van een kopje koffie/thee bij te praten.
Deze groep bestaat uit enthousiaste recreatieve tafeltennissers van 50 jaar en ouder. Ook hier kan men 4 keren gratis meespelen.

Voor de senioren is er op dinsdagavond van 19.45-22.00 uur de mogelijkheid om vrij te trainen. Verschillende leden uit deze groep spelen ook NTTB of TLE wedstrijden, zowel thuis als "uit", maar recreatief spelen is uiteraard ook mogelijk. 4 Keer gratis meespelen is hier ook mogelijk.

Voor iedereen die komt kennismaken is het fijn makkelijke/sportieve kleding te dragen en sportschoenen (geen zwarte zolen), batjes en balletjes zijn aanwezig.
Meer info? Stuur een mail aan ttvbest@gmail.com