Nieuws

28.7.23

 

Fifty-Fit
De speeltijden veranderen bij TTV Best

De Fifty Fit is een gezellige groep tafeltennissers van 50 jaar en ouder, die vanaf nu iedere maandagochtend gaat spelen in plaats van dinsdagochtend van 9.30-11.30uur. Rond 11.00uur wordt er bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee. Beperkt plaats voor nieuwe leden.

De training van de Jeugd gaat van de maandagavond naar de dinsdagavond van 18.30-19.30/19.45uur. Let op: vanaf 18.30uur gaat de zaal open. Onder leiding van trainer Frank met assistentie van Lenneke en Peter worden hier de fijne kneepjes van het tafeltennis bijgebracht. Iedere trainingsavond eindigt met een leuk spel. Ook worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Beperkt plaats voor nieuwe leden.

De Senioren trainen ongewijzigd op dinsdagavond van 19.45-22.30uur. Ook de competitiewedstrijden worden op de dinsdagavond gespeeld, daarnaast is nog voldoende gelegenheid om vrij te trainen. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Voor elke categorie geldt dat belangstellenden een aantal keren vrijblijvend kunnen meespelen, voordat ze besluiten lid worden.

Locatie: Gymzaal Kindcentrum Bricks, Johannes Verleunstraat 31 aan de kant van de Julianaweg.

Voor het bestuur zijn we nog op zoek naar 2 bestuursleden, informatie bij Lenneke Henst via ttvbest@gmail.com.

Informatie ook op www.ttvbest.nl.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten!